Společnost OMV navazuje na úspěšnou akci z loňského roku s názvem „Sendvič na míru” a uvádí do nabídky tři zcela nové sendviče. Jejich exkluzivní recepturu vytvořil populární italský šéfkuchař Emanuele Ridi.
Sendviče čerstvě připravené přímo ve VIVA Cafe obsahují kvalitní suroviny, jako je například italský chléb focaccia či flaguette, čerstvá pečená šunka z kýty s 96% podílem masa, prosciutto crudo, grilované papriky nebo sýr scamorza.
Koncept kvalitního a rozmanitého stravování, který OMV v rámci své filozofie „We care more“ uvádí na svých čerpacích stanicích, navazuje na úspěšné rozšiřování nabídky VIVA Cafe, Sendviče jsou sestaveny nejen s ohledem na skvělý kulinářský zážitek, ale jejich receptury také reflektují celosvětové gastronomické trendy. OMV tak úspěšně boří mýty o stereotypním stravování na čerpacích stanicích a přináší prémiové sendviče z těch nejlepších surovin.
„Díky mým cestám do Itálie a zpět moc dobře vím, jak důležité je dobře se najíst a odpočinout si při dlouhé jízdě. Proto jsem právě od OMV rád přijal nabídku vytvořit sendvičové menu z kvalitních čerstvých surovin,“ uvádí Emanuele Ridi, italský šéfkuchař.
Rozšíření nabídky o nové sendviče je přirozeným krokem, který vychází vstříc preferencím zákazníků. Ti při svých cestách stále častěji volí čerstvě připravované občerstvení.
„Spolupráce s Emanuele Ridim přirozeně navazuje na naši snahu přinášet zákazníkům jen to nejlepší. Věříme, že nové sendviče uspokojí chutě i náročnějších gurmánů na cestách a stanou se dalším z mnoha důvodů, proč se zastavit právě v příjemném prostředí našich VIVA Cafe,“ uvedl Michal Janda, marketingový manažer společnosti OMV ČR.