On-line

Topfun zahájil spolupráci s obchodním řetězcem Datart

Společnost Topfun Media, provozovatel online videopůjčovny Topfun, se dohodl na spolupráci se společností Datart, provozující obchodní řetězec s elektronikou.

Datart začal v těchto dnech rozdávat svým zákazníkům, kteří si zakoupí TV, PC nebo tablet, voucher na pět filmových trháků, jež mohou zákazníci shlédnout v aplikacích Topfun na právě zakoupených přístrojích. Platnost voucheru je jeden měsíc a Datart bude v rámci této akce – nazvané „Datart letní kino“ – rozdávat vouchery ve svých českých i slovenských prodejnách až do 10.9.2014.

„Jsme rádi, že jsme se s Datartem na spolupráci dohodli. Speciálně pro akci „Datart letní kino“ jsme vybrali tituly, které mají velmi vysokou sledovanost. Jsou to snímky RED 2, Pád Bílého domu, Revival, Elitní zabijáci a Podfukáři. Myslím si tedy, že zákazníci Datartu budou mít radost nejen z nově zakoupeného přístroje, ale také z tohoto dárku,“ řekl Obchodní ředitel Topfun Radek Přikryl.

Datart a Topfun spolupracují také při prodeji služeb Topfun. Zákazníci si v prodejnách Datart mohou zakoupit vouchery na službu Topfun Start a Topfun Nonstop, což je měsíční předplatné na 50 resp. 500 filmů z videotéky Topfun.

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!