Reklama

Samsung odhaluje tajemství záhadných kruhů a hashtagu #WinnerTakesEarth

Celosvětová kampaň GALAXY 11 společnosti Samsung sleduje cestu nejlepších světových fotbalistů k záchraně naší planety před nadvládou mimozemšťanů. Franz Beckenbauer nominuje 11. listopadu kapitána týmu.

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. oficiálně zahájila celosvětovou kampaň s názvem GALAXY 11. Ústředním tématem kampaně inspirované žánrem fantasy je fotbal. Bude sledovat osudy 11 špičkových fotbalistů, kteří se společnými silami pokusí zachránit Zemi před nadvládou mimozemšťanů. Jako manažera týmu GALAXY 11 angažoval Samsung mezinárodní fotbalovou legendu Franze Beckenbauera. Prostřednictvím sociálních sítí Samsung Mobile a internetových stránek kampaně oznámí Beckenbauer 11. listopadu prvního nominovaného hráče, jenž se zároveň stane kapitánem týmu.

Záhadné kruhy a tajemná roucha byly jen začátek

Od 21. října diskutují fotbaloví fanoušci z celého světa na sociálních sítích s nadšením a zaujetím o významu záhadných kruhů a hashtagu #WinnerTakesEarth. Symboly se objevují na kultovních místech, jako jsou Pao de Acúcar (Homole cukru, dominanta Rio de Janeira), billboardy na newyorském Times Square či fotbalová hřiště v londýnské oblasti Hackney Marshes. Zvědavost fanoušků dosáhla vrcholu poté, co při posledních domácích zápasech mužstev Chelsea FC, Bayernu Mnichov a Juventusu FC spatřili postavy oděné do záhadných rouch s vyobrazením podobných symbolů.

Samsung kruhy

Na kanálu Záhadné kruhy na YouTube se nedávno objevil videorozhovor s Franzem Beckenbauerem , který v něm hovoří o svém plánu sestavit tým z nejlepších fotbalistů světa. „Jsem moc rád, že se mohu se společností Samsung podílet na této jedinečné kampani a být manažerem týmu GALAXY 11. Je to pro fotbalové fanoušky příležitost, aby se spojili a podpořili společný cíl. Samsung již v minulosti připravil několik jedinečných kampaní, které spojují lidi kolem společných zálib, a já se těším, až se k nám fanoušci na této neuvěřitelné cestě přidají,“ uvedl Franz Beckenbauer.

Vítěz bere vše

Příběh GALAXY 11 bude v nadcházejících měsících odhalován v několika pokračováních a ožije na nejrůznějších zařízeních Samsung GALAXY, online platformách a sociálních sítích. Kampaň bude sledovat nominaci a trénink týmu GALAXY 11, který se v prosinci začne připravovat na impozantní zápas proti mimozemšťanům na virtuálním fotbalovém hřišti pod heslem „vítěz bere vše“. Fanoušci z celého světa budou mít stále více příležitostí tuto působivou multiplatformní kampaň nejen sledovat, ale také se na ní aktivně podílet

samsung_kampan_2

„Fotbal je jedním z nejoblíbenějších sportů na světě a Samsung obdivuje moc fotbalu jako sjednocující síly, která dokáže spojit celosvětovou komunitu nadšených fanoušků. Prostřednictvím této ojedinělé kampaně chce Samsung propojit všudypřítomnou lásku fanoušků k fotbalu s přístroji GALAXY. Doufám, že tato kampaň podnítí vaši představivost, přiměje vás zapojit se a připraví vám všem vzrušující zážitky,“ prohlásil Younghee Lee, výkonný viceprezident pro globální marketing divize IT & Mobile společnosti Samsung Electronics.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!