Reklama

Když na hory, tak s Brumíkem

Pro rodiče malých lyžařů a jejich ratolesti si medvídek Brumík připravil své lyžařské školičky v oblíbených zimních střediscích.

Pro děti nadšených lyžařů, kteří už od konce léta za oknem nedočkavě vyhlížejí první sněhovou vločku, a kteří chtějí, aby i jejich ratolesti sdílely lásku k horám, připravili profesionální instruktoři výuku základních lyžařských dovedností v Brumíkových školičkách.

Instruktoři jsou zkušení profesionálové z Asociace profesionálních učitelů lyžování (APUL) a zaměřují se hlavně na výcvik malých lyžařů. V zájmu bezpečnosti dostane každý malý lyžař na sebe barevnou reflexní vestu a pro lepší orientaci i vlastní originální jmenovku s obrázkem Brumíka. Kromě toho, že se děti v Brumíkově školičce naučí lyžovat a pobaví se, dostanou po skončení programu i Brumíkův diplom, který bude korunovat jejich celodenní lyžařské úsilí.

A v kterých lyžařských střediscích je možné se s Brumíkem potkat ? Jsou to následující střediska: Harachov, Pec pod Sněžkou, Špindlerův Mlýn, Bílá v Beskydech, Dolní Morava, Monínec, Na Slovensku Donovaly a Štrbské Pleso.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!