On-line

Webové stránky Českých aerolinií dostaly nový kabát

České aerolinie spustily novou verzi svých webových stránek www.csa.cz, respektive www.czechairlines.com. Stránky jsou nyní uživatelsky komfortnější, jednodušší, přehlednější a intuitivně navedou návštěvníka k požadované službě či produktu.

Změny jsou součástí nové obchodní strategie společnosti, kterou zavádí právě v on-line prostředí. Nový design a struktura stránek zohledňují moderní trendy a jsou navrženy tak, aby se uživatelsky přívětivě zobrazovaly také uživatelům chytrých telefonů a tabletů.

Nový web Českých aerolinií se snaží reflektovat požadavky a potřeby návštěvníků a potenciálních klientů. Přes 50 % letenek si totiž cestující na evropském trhu rezervují právě na webových stránkách leteckých společností. Rostoucí podíl v tomto počtu mají přístupy přes chytré telefony a tablety. „Nový design je zcela určitě přidanou hodnotou pro naše zákazníky a je prvním krokem k nové obchodní strategii. Díky ní by se webové stránky společnosti měly postupně stát nejvýznamnějším obchodním kanálem Českých aerolinií,“ vysvětluje Jiří Marek, člen představenstva a viceprezident Českých aerolinií pro Obchod a marketing.

Re-design, zatraktivnění webu a rozšíření jeho funkcionalit respektuje výsledky hloubkového průzkumu, který studoval chování návštěvníků stránek Českých aerolinií v průběhu dvou let. „Klientům nabízíme zjednodušené vyhledávání letů, přehledné ceníky letenek v jednotlivých produktových třídách, které jsme inovovali v létě, kalendář nejvýhodnějších nabídek, záruku nejnižší ceny, nulové rezervační poplatky při objednání letenek přes webové stránky společnosti, možnost zaplatit rezervaci později, nejširší výběr platebních možností ze všech aerolinií působících na českém trhu, vlastní mobilní aplikace s přístupem do rezervačního systému Českých aerolinií a mnoho dalších,“ představuje změny Krassimir Tanev výkonný ředitel Českých aerolinií pro Obchod.

Další on-line novinky budou představeny na přelomu roku. Inovace webových stránek a efektivní adaptace nových informačních technologií mají být společně s prozákaznickým přístupem klíčovými faktory úspěchu Českých aerolinií při on-line prodeji jejích služeb a produktů. Hlavním rysem všech změn je zejména jejich transparentnost a jednoduchost. Tyto vlastnosti jsou plně v souladu se strategií operování na klíčových evropských trzích.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!