On-line

ET NETERA opět vítězí v soutěži Internet Effectiveness Awards

V soutěži Internet Effectiveness Awards, která oceňuje nejefektivnější projekty na českém internetu, si společnost ET NETERA a.s., přední český dodavatel e-business řešení, odnesla hlavní cenu GRAND PRIX.

Získala první místo v kategorii „Auto-moto“ za projekt Target Network Tool pro Škoda Auto, třetí místo v kategorii „Telekomunikace a IT“ za portál/extranet Think Big pro Nadaci O2 a ocenění „top rated“ za kampaň Datart Vánoce 2011, kterou připravila digitální divize Etnetera Activate.

Internet Effectiveness Awards je soutěž organizovaná Asociací dodavatelů internetových řešení – Asociace.biz, kde odborná porota hodnotí konkrétní projekty na základě efektivity. Měřítkem je celkový úspěch vztažený k nákladům. Slavnostní vyhlášení výsledků s koncertním doprovodem Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers proběhlo ve čtvrtek 20.9.2012 v rámci galavečera ve stylu třicátých let „gangsteři a mafiáni“ v paláci Lucerna.

ET NETERA a.s. ziskem několika cen, včetně GRAND PRIX opět potvrdila, že soustředění se na projekty z pohledu ekonomických přínosů oceňují nejenom její klienti, ale i širší odborná veřejnost. Et netera tak dlouhodobě platí za hlavního sběratele ocenění IEA, soutěže, která se zaměřuje na to, co zákazníky zajímá nejvíce – efektivitu.

“Základem úspěchu byla dobrá myšlenka našeho klienta. Poté jsme společnými silami vytvořili jedinečný projekt. Jenom něco dobře naprogramovat je řemeslo, které musíte ovládat, to podstatné je ale v know-how a především celkovém přístupu, kdy vám jde s klientem o společnou věc. Pak jste opravdu partneři a nikoli jen dodavatelé, což se musí projevit na výsledku. Potvrzením je i toto ocenění,“ uvedl Martin Palička, výkonný ředitel společnosti Et netera.

Et netera získala první místo v kategorii „Auto-moto“ a zároveň hlavní cenu GRAND PRIX za projekt Target Network Tool (TNT) pro ŠKODA AUTO a.s. TNT je nástroj, který umožňuje snadnou výměnu informací mezi importéry (organizace zastupující ŠKODA AUTO na jednotlivých trzích) a mnoha odděleními ve ŠKODA AUTO.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!