On-line

Kredit si lze zdvojnásobit ze soutěžních lahví Coca-Cola v unikátní aplikaci rozšířené reality

Jedinečná aplikace rozšířené reality „25kredit“ umožňuje účastníkům společné letní akce zdvojnásobit si kredit získaný zadáním kódu ze spodní strany víčka půllitrové lahve Coca-Cola. Uživatelé chytrých telefonů v aplikaci vidí prostředí okolo sebe a jejich úkolem je s pomocí navigačních šipek nacházet a lovit virtuální kachničky. „Ulovení“ kachničky zdvojnásobí kredit ze spodní strany víčka z 25 na 50 Kč.

Kachničky se ukrývají na více než 600 místech v České republice: například v zajímavých turistických lokalitách, na prodejních místech Coca-Cola a v prodejnách O2. Některé kachničky jsou virtuální a jsou vidět jen v prostředí mobilní aplikace, další kachničky mají podobu QR kódu, který se načítá kamerou chytrého telefonu. Seznam všech nejbližších míst, kde si lze zdvojnásobit kredit, vidí uživatelé přímo v mobilní aplikaci „25kredit“.

Coca-Cola a O2 celkem v letní akci rozdávají kredit za 20 milionů korun. Všichni, kteří již svůj kód uplatnili, si nyní budou moci svůj kredit zdvojnásobit – aplikace umožňuje zdvojnásobení kreditu každému, kdo si koupil lahev Coca-Cola a uplatnil svůj kód ze spodní strany víčka kdykoli v období od 1. července 2012 – stejně tak jako těm, kteří si láhev Coca-Cola teprve koupí. Každý účastník akce může uplatnit až 100 kódů a získat tak při využití aplikace kredit ve výši až 5000 korun.

Aplikace „25kredit“ je k dispozici pro chytré telefony s operačním systémem Android. Verze pro telefony iPhone s operačním systémem iOS bude zveřejněna v nejbližší době. „Chytré telefony jsou mezi našimi zákazníky stále oblíbenější. V naší síti se za první pololetí tohoto roku prodalo 65 % chytrých telefonů. Nyní dáváme majitelům těchto telefonů možnost zábavnou formou získat kredit na využití všech možností, které chytré telefony nabízejí,“ říká Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilních hlasových a datových služeb společnosti Telefónica Czech Republic.

Aplikaci „25kredit“ si lze stáhnout z portálu O2 Active na http://aplikace.o2active.cz/25kredit. Pro připsání kreditu se stačí zaregistrovat na webových stránkách www.25kredit.cz nebo skrze mobilní web či aplikaci a vyplnit kód, který je pod víčkem. Zákazníci s paušálním číslem i zákazníci jiných operátorů mohou prostřednictvím webové stránky či aplikace kredit darovat někomu ze svých blízkých s předplacenou O2 kartou.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!