Média

Ogilvy&Mather Morava pro LAMARK

polečnost LAMARK s.r.o., největší český výrobce kovaných plotů a bran, si pro své komunikační aktivity v roce 2012 vybrala agenturu Ogilvy&Mather Morava. Od spolupráce si LAMARK slibuje posílení své vedoucí pozice na českém trhu a výraznější komunikační podporu značky v mediální oblasti. Spolupráce započala v průběhu března a bude pokračovat do konce roku 2012. Ogilvy&Mather Morava bude pro LAMARK zajišťovat především komunikaci PR, v menší míře pak nadlinkové aktivity a služby DTP.

„Rozhodující pro spolupráci s agenturou Ogilvy&Mather Morava byly její zkušenosti v oblasti stavebnictví a předložená komunikační strategie, která plně reflektovala naše požadavky. Společně se teď zaměříme na osvětu v oblasti kovaných plotů a bran u českých zákazníků,“ upřesnil Milan Kučera, jednatel společnosti LAMARK s.r.o.

„Kované ploty mají v Česku dlouhou tradici a my bychom společně s největším výrobcem kovaných plotů u nás veřejnosti rádi ukázali, že kvalita je i v případě plotu rozhodující,“ dodal Tomáš Kadlec z agentury Ogilvy&Mather Morava.

Společnost LAMARK, s.r.o. vznikla v roce 2004 jako rodinná firma. Od roku 2009 se specializuje výhradně na výrobu a montáž kovaných plotů, vjezdových brán a automatických pohonů na dálkové ovládání. Výroba kovaných plotů probíhá v moderním závodě v Hradci Králové za asistence zkušených českých kovářů.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!