On-line

DigiZone.cz v novém kabátě

Server DigiZone.cz z vydavatelství Internet Info představil novou grafickou podobu svých stránek spolu s novými užitečnými službami. Moderní a odlehčený design působí čistým, vzdušným dojmem, a přispívá tak k maximální přehlednosti a snazší orientaci na stránkách.

Dominantním prvkem titulní strany je nyní hlavní článek dne s velkou perexovou fotografií podle moderních trendů zpravodajských webů. Články a aktuality jsou v novém designu v jednom obsahovém proudu tak, aby čtenář v každém okamžiku získal rychlý přehled o aktuálním dění. DigiZone.cz zároveň přechází na nový redakční systém, který je společný všem webům vydavatelství.

“Nová podoba DigiZone.cz zachovává přehledné členění hlavních sekcí, na které byli čtenáři zvyklí z dřívějška. Navíc umožňuje lépe propojovat související obsah, a tím čtenářům usnadňuje přístup ke všem pro něj relevantním informacím,” uvádí Jan Potůček, šéfredaktor DigiZone.cz.

Nové jsou také programové tipy, kterými redakce upozorňuje čtenáře na nejzajímavější televizní pořady konkrétního dne. Obsah doplňuje kalendář akcí z oboru televizního vysílání. Součástí webu samozřejmě zůstávají populární služby a sekce jako jsou čtenářské blogy, fórum a průvodci světem digitální televize.

Novinkou je i mobilní verze DigiZone.cz, která majitelům mobilních telefonů nabízí pohodlný, rychlý a bezproblémový přístup k nejnovějším zprávám.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!