On-line

Čeští vývojáři Lonely Sock spouští podmořské město Coral City pro Android

Česká společnost Lonely Sock vydává na Google Play (Android Market) původní originální herní aplikaci, na které intenzivně pracoval tým devíti špičkových vývojářů po dobu devíti měsíců.

Český vývojářský tým Lonely Sock, který se skládá z devíti veteránů herního průmyslu z Disney Mobile a Elecronic Arts, vydává svůj první herní titul pro chytré mobilní telefony a tablety s operačním systémem Android – Coral City (Korálové město).

Společnost Lonely Sock vznikla v roce 2011 s cílem vytvářet vlastní originální herní aplikace především pro systém Android, které budou postaveny na modelu „freemium“, což je obchodní model plně funkční hry zdarma s možností nákupu urychlení a rychlejšího vylepšení funkcí. Cílem společnosti je zasáhnout celosvětový trh a nastavit ziskový model do šesti měsíců od spuštění.

„Na počátku jsme měli záměr vytvořit vlastní ziskovou herní aplikaci. Tento plán jsme podpořili jasnou obchodní strategií a získali soukromý investiční kapitál ve výši 500 tisíc dolarů. Dnes dáváme veřejnosti ve většině zemí k dispozici naši první hru. Vydali jsme se cestou vývoje zcela nového – jedinečného, zábavného a návykového titulu pro volný čas. Rozhodli jsme se pro konstrukci hry, kterou mohou hrát i naprostí začátečníci, zkrátka model „nainstaluj a hraj“. Během hraní teprve uživatel přirozeně poznává všechny pokročilé funkce a mechanizmy,“ říká Juraj Chrappa, generální ředitel společnosti Lonely Sock. „Náš tým zkušených vývojářů vytvořil, rozpohyboval a přivedl k životu vlastní podmořský svět Coral City, který bude navíc neustále vylepšovat. Během roku očekáváme stovky tisíc až miliony hráčů“.

Coral City je simulací stavění města na dně oceánu. Nabízí inovativní způsob hraní a uživatel může také spolupracovat se svými přáteli. Další rozměr hře přidají plánované funkce k propojení se sociálními sítěmi.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!