On-line

Lady.cz – nový časopis pro ženy

Dne 1.února 2012 byl spuštěn nový internetový časopis pro ženy Lady.cz, jehož zaměření je cíleno na zdravý životní styl.

Nový časopis Lady.cz je z hlediska obsahu zamýšlen jako alternativa či doplnění českého „ženského“ internetu a redakční obsah bude zaměřen výhradně na témata zdraví, přírodní kosmetika, bio recepty, cestování, psychologie.

Primárním cílem Lady.cz tedy není stát se novou konkurencí v přeplněném prostředí klasických ženských serverů, ale má za cíl poskytnout vyhrazený prostor pro čtenářky, které chtějí „nemíchanou přírodní alternativu“ k již etablovaným internetovým titulům.

K otázce na výhradní zaměření na zdravý životní styl říká šéfredaktorka Hana Křenková: „Při přemýšlení o tom, čemu by se nové Lady.cz měly věnovat, jsme oslovili i několik mediálních specialistů a k našemu zklamání jejich rady obsahovaly stále stejnou mantru o bulváru, sexuálních tématech, rodině, esoterice a společenských zprávách, které údajně správné medium pro ženy musí mít.(…) A to byla chvíle, kdy jsme si uvědomili, jak jsou současná média přebulvarizovaná a co chceme udělat jinak. To vše, co jsem vyjmenovala, to už tu mnohokrát na internetu je, my ale chceme přilákat ženy, které by chtěly na chvíli „vypnout“, relaxovat a přijít na to, jak příjemné může být čtení časopisu neobsahující tyto moderní mediální vymoženosti v každém druhém článku.“

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!