On-line

Aukro uzavřelo smlouvy s profesionálními prodejci a chystá nákup bez registrace

Obchodní portál Aukro.cz uzavřel smlouvu s 330 profesionálními prodejci a zařadil je do nově spuštěného programu Aukro+. V rámci tohoto programu Aukro rozšiřuje funkci tradičního zprostředkovatele prodeje a začíná poskytovat garanci za vybrané prodejce, čímž přebírá větší míru zodpovědnosti za nabízené zboží. Současně Aukro oznámilo plánované spuštění nákupu bez nutnosti registrace.

Aukro plus

„Smyslem nového programu je představit zákazníkům ty nej prodejce na Aukru. V programu Aukro+ jsou pouze ověření prodejci, za jejichž činnost na Aukru můžeme ručit,“ vysvětluje David Vychytil, ředitel Aukro.cz, a dodává: „Podmínkou zařazení prodejce do programu Aukro+ je splnění určitých kritérií jako je cena zboží konkrétního prodejce, která musí být nejnižší právě na Aukru. Dalšími kritérii je garance doby dodání, dopravy, rychlé komunikace, bezpečného nákupu nebo možnost vrácení zboží do 14 dnů a další podmínky prověřující kvalitu prodejce.“ Program profesionálních prodejců Aukro+ neznamená konec aukcí či nákupu a prodeje v zákaznickém segmentu C2C, v tomto smyslu Aukro nadále plní svou roli největšího obchodního portálu v České republice.

Zavedením Aukro+ reaguje Aukro na trend, kdy zákazníci při nakupování na internetu vyžadují garanci obchodu a služby s přidanou hodnotou. Vedle zavedení garantovaných prodejců Aukro plánuje další významnou změnu, kterou je možnost nákupu bez registrace. Ještě během podzimu tak na Aukru bude možné nakupovat bez provedené registrace. Lze očekávat, že uživatelská základna Aukra, která už nyní převyšuje 2,2 mil. uživatelů, se díky této možnosti významně rozšíří.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!