On-line

Globus testuje slevový portál

Společnost Globus ČR, k.s., která v České republice provozuje síť čtrnácti hypermarketů Globus, testuje od srpna prodej zboží přes slevový portál nakupujemechytre.cz. Jako zkušební nabídku Globus připravil pro zákazníky nakupující na tomto portálu speciální nabídku výrobků pro grilování za výjimečnou cenu.

logo Globus

„Považujeme tuto formu za jeden z přímých marketingových nástrojů k získání zákazníků a zvýšení povědomí o značce,“ říká k tomu Boris Malý, ředitel marketingu společnosti Globus. „Vzhledem k tomu, že sezona grilování ještě zdaleka nekončí, nabídli jsme na portálu právě výrobky pro grilování včetně masa a uzenin z našeho vlastního řeznictví s cílem vyzkoušet zájem zákazníků o takový typ nabídek.“

Zákazníci mají možnost zakoupit si na internetových stránkách www.nakupujemechytre.cz poukaz opravňující je vyzvednutí zboží na hypermarketech Globus. Nabídka je připravena pro venkovní i vnitřní grilování a je zaměřena jak a muže, tak pro ženy. Na vybrané výrobky ze zakoupeného poukazu je poskytnuta sleva až 30 %. V jednom poukazu jsou minimálně 2 kg masa a uzenin z řeznictví Globus, nápoje, nakládané papriky či exkluzivní hořčice a také venkovní nebo vnitřní gril.

Uplatnění poukazu je velice snadné: výrobky z  poukazu může zákazník platit zároveň s ostatním nákupem, pokladna na základě čárového kódu na vytištěném poukazu pozná, na které položky má být sleva poskytnuta. Nabídka je omezená, poukaz lze uplatnit do 21. srpna 2011 a vztahují se na ni veškeré Globus záruky.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!