Média

Retail Info Plus – nový časopis pro obchod

Minulý týden byl při příležitosti konference Retail Summit představen nový odborný elektronický měsíčník Retail Info Plus, který je primárně určen pro obchodníky a jejich dodavatele.

Časopis se bude zabývat problematikou obchodu, dodavatelů, logistiky, technologiemi pro obchod a řadou dalších témat, která budou tvořit ucelenou mozaiku užitečných informací ze světa obchodu. Záměrem Retail Info Plus je nabídnout dané cílové skupině profesionálů relevantní informace z branže, jež budou užitečné pro jejich každodenní práci.

Retail Info Plus vychází vstříc modernímu životnímu stylu, a proto vychází v elektronické podobě. Ta je nejen ohleduplná vůči životnímu prostředí, ale nabízí možnosti, o kterých se klasickému tištěnému médiu může jen „zdát“. Nová atraktivní nabídka bude zajímavá nejen pro čtenáře, ale také pro inzerenty. Ti mají možnost kromě klasické inzerce oslovit čtenáře například TV spotem nebo videoprezentací novinky, kterou uvádějí na trh, a to i se zvukovým komentářem.

Dalším významným benefitem, který Retail Info Plus přináší, je jeho propojení s informačním portálem společnosti Retail Info, jejímž největším projektem v České republice je portál o nakupování v maloobchodních řetězcích AkcniCeny.cz s více jak 1.250.000 návštěv za měsíc.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!