Reklama

Mather Advertures rozsvěcí Vánoce s Ekolamp

Společnost Mather Advertures připravila vánoční kampaň pro neziskovou organizaci Ekolamp s.r.o. Z mikrostránky www.rozsvitimevasevanoce.cz mohou její návštěvníci poslat vánoční pohlednici svým přátelům nebo změřit své znalosti o recyklování světelných zdrojů v online soutěži. Odměnou za její splnění a správné zodpovězení tipovací otázky je deset živých smrčků včetně ozdob a ekologického osvětlení. Kampaň podpoří stránka na Facebooku s tematicky sladěným obsahem. Kampaň odstartovala 15. 11. a poběží do 31. 12. 2010. Mediální mix naplánovala agentura Neo@Ogilvy.

Cílem kampaně je zapojit do soutěže co nejvíce návštěvníků internetových stránek. „Páteří kampaně na sociální síti bude zajímavý obsah a PPC reklama v aplikacích na Facebooku,“ řekl Michal Jeřábek Client Service Director Mather Advertures. K tematickému složení obsahu stránky doplnil: „Pro úspěch na sociálních sítích je důležitá správná kombinace užitečného a zábavného obsahu. Na stránce se proto nebude objevovat pouze obsah vztahující se k recyklaci světelných zdrojů. Bude se diskutovat o vánočních zvycích, jídle a návštěvníky potěší vtipná videa a obrázky.“

Ke zvýšení návštěvnosti pomohou kromě tradičních nástrojů také nestandardní formáty internetové reklamy. „Připravili jsme například záložku v e-mailu na serveru centrum.cz,“ řekla Zuzana Jánská, Senior Media Planner z Neo@Ogilvy. „Formát e-mailové záložky na centrum.cz jsme získali exkluzivně pro tuto kampaň,“ dodala Zuzana Jánská.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!