Reklama

ČSOB již podruhé získala ocenění Nejlepší banka v akvizičním financování v České republice

ČSOB potvrdila své prvenství na poli akvizičního financování, když byla již podruhé za sebou britským ekonomickým časopisem ACQ Finance Magazine vyhlášena bankou roku 2009. Cena je součástí vyhlašování respektovaných ACQ Country Awards for Achievement, o kterých rozhodují nezávislí porotci z řad ekonomických odborníků a novinářů.

„Jsme potěšeni, že jsme své postavení českém trhu obhájili,“ říká Ivan Meloun, ředitel akvizičního financování ČSOB. „Cena je pro nás potvrzením, že cesta, kterou jsme se vydali v roce 2001, kdy ČSOB začala na trhu akvizičního financování působit, je správná. Zároveň z ní také vyplývá závazek, abychom svým tuzemským i zahraničním klientům poskytovali stále kvalitnější a komplexnější služby.“

V hlasování, kterého se účastnily téměř tři tisícovky porotců, získala ČSOB cenu Nejlepší banka v akvizičním financování v ČR na základě transakcí, které v posledních dvanácti měsících realizovala. „Byli jste ve společnosti mnoha významných hráčů, ale kvalitou svých služeb jste se stali jejich lídry. Je mi velikou ctí, že vám mohu toto ocenění předat,“ pogratuloval ČSOB k vítězství Aiden Bateman z ACQ Finance Magazine.

Ocenění není jediné, které ČSOB v poslední době získala. Časopisem Global Finance byla vyhlášena jako Nejlepší banka roku v ČR, Nejlepší poskytovatel finančních služeb pro zahraniční obchod v ČR a Nejlepší banka pro devizové operace v ČR.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!