Média

Azub Bike se rozhodl pro Aetnu

Svět alternativní cyklistiky má nového partnera. Společnost Azub Bike z Uherského Brodu, která v České republice prodává lehokola, skládací kola nebo dětské vozíky, si jako svou komunikační agenturu vybrala brněnskou Aetnu.

Azub do České republiky přináší cyklistický sortiment, který sice ještě není na trhu zaběhlý, ale je spojen s jedinečným životním stylem, pro nějž se nadchnuli také v Aetně. Jedno skládací kolo značky Dahon, které do České republiky Azub Bike dováží, má doma také majitel agentury Pavel Doležal.

„Skládací kolo Dahon je malý, funkční, skladný výrobek s dokonalým designem. Kamkoli jsem v minulosti dojel autem nebo lodí, všudy jsem musel pěšky a málo jsem toho stihl. S kolem Dahon jsem rozšířil zcela jednoduše a pohodlně svůj „akční rádius“. Zážitků z míst, kam jsem dorazil, mám daleko víc. A o zážitky mi velice jde. Když už někde jsem, chci toho vidět co nejvíc, a to mi Dahon zcela umožňuje,“ říká.

Aetna chce vystavět komunikační mix ze standardních PR nástrojů, organizace eventů a spolupráce s cyklistickými nadšenci i ekologicky smýšlejícími opinion leadry. Leitmotivem celé komunikace bude ale vždy myšlenka, že kola Dahon i další produkty Azub Bike jsou pro každého, kdo si chce užít potěšení z jízdy na kole ať už na dovolené, při dojíždění do práce, nebo jen tak při projížďce. Skládací kolo Dahon přitom může mít každý vždy s sebou.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!