Média

Fashion TV nabídne módu a moderní životní styl

Televizní nabídku českých kabelových televizí rozšíří od začátku příštího roku nová televizní stanice Fashion TV (FTV). Bude vysílat v České republice a na Slovensku a divákům nabídne programy z oblasti módy, beauty a životního stylu. Přibližně 70% vysílání bude tvořit převzatý mezinárodní obsah a zhruba 30% připadá na vlastní lokální produkci.

Exkluzivní licenci na televizní a rozhlasové vysíláni, internet a nová media televizní stanice Fashion TV získala v České republice a na Slovensku akciová společnost Carolinas Corporation. Při tvorbě programu a budování značky FTV bude spolupracovat s podnikatelem Ericem Assimakopoulosem který vlastni licenci na provoz Fashion TV kaváren a barů, na organizaci soutěže Fashion TV model awards, Fashion TV party a merchandising.

Fashion TV byla založena v roce 1997 podnikatelem Michelem Adamem a za dobu své existence se stala největším televizním kanálem, který se soustředí na oblast módy, beauty a životního stylu. FTV vysílá 24 hodin denně, 7 dni v týdnu a patří mezi nejlépe distribuované kanály na světe. Má zastoupeni ve více než 200 zemích na 6 kontinentech a pokrývá více než 340 milionu domácností. Do konce roku tato stanice zahájí provoz také v zemích bývalé Jugoslávie – bude dostupná v Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Bosně, Makedonii a v Černé Hoře.

Předsedou představenstva Carolinas Corporation je Karel Vágner, který stál v posledních letech u zrodu několika nových médii, například úspěšného ekonomického deníku E15. Výkonnou ředitelkou Fashion TV se stala Zuzana Poláčková, pohybující se již mnoho let v oblasti produkce a módního průmyslu. Členkou představenstva je Natália Mayerová, známá z předchozího působení v Elite Model Management. Ve společnosti působí také bývalý dlouholetý ambasador společnosti Parfums Christian Dior Rastislav Holubec.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!