Média

Vrátili jste se z toulek Evropou?

Vrátili jste se ze svých toulek Evropou a podařilo se Vám originální formou zachytit prožitky, dojmy, krajinu, faunu, architekturu, tváře či motivy tohoto kontinentu pomocí fotografie? V tom případě je naše soutěž určena právě pro Vás.

Vítězné snímky fotografické soutěže vybere porota složená z předních českých fotografů a cestovatelů Jiřího Kolbaby – viceprezidenta Českého klubu cestovatelů a Františka Štauda, dále redaktora geografického magazínu Koktejl Marka Wágnera a vedoucí Eurocentra Praha Jany Kalabisové.

Fotografie můžete zasílat do 14. září 2008 do 12 hodin přes on-line formulář, který naleznete na adrese www.euroskop.cz/fotosoutez2008. Na této adrese jsou umístěny také bližší informace a podmínky soutěže.

Hlavními cenami soutěže jsou digitální fotoaparát Sony Alfa 700, Eurovíkend pro 1 osobu dle vlastního výběru a 2 mezinárodní autobusové jízdenky dle vlastního výběru. Speciální cenou soutěže je fotografický kurz dle vlastního výběru. Každý z vítězů navíc obdrží navíc předplatné geografického magazínu Koktejl a cestovního průvodce po některé ze zemí světa.

Partnery soutěže jsou společnost SONY ., cestovní kancelář FIRO-tour a.s., cestovní a jazyková agentura STUDENT AGENCY s. r. o., webový portál THE WORLD, geografický magazín Koktejl, kurzy výtvarné fotografie Studio PvM – Pavel Matela a mezinárodní filmový festival turistických filmů a videí TourFilm.

Veřejné vyhlášení vítězů a předávání cen proběhne na úvod slavnostního galavečera dne 8. 10. 2008 v rámci festivalu TourFilm v Karlových Varech ve Slavnostním sále Grandhotelu PUPP za přítomnosti cestovatele Jiřího Kolbaby. Vítězné fotografie budou zveřejněny v listopadovém čísle geografického magazínu Koktejl a vystaveny v Eurocentru Praha.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!