Média

Ewing Public Relations podpoří společnost Medtronic

K hlavním činnostem společnosti Medtronic patří vývoj a výroba zdravotnické techniky, především srdečních kardiostimulátorů a implantabilních kardioverterů-defibrilátrorů, systémů pro operativní léčbu degenerativních onemocnění páteře a také medicínských technologií užívaných při léčbě diabetu a chronické bolesti.

„Máme dva hlavní důvody, proč spolupracovat s profesionály v PR a konkrétně s EPR. Za prvé chceme vybudovat daleko silnější povědomí o tom, že dokážeme co nejširší skupině pacientů s chronickým onemocněním zpřístupnit špičkové medicínské terapie. Druhým cílem je dát vědět, že jsme také velice solidním celosvětovým zaměstnavatelem, který stojí o odborníky i zde v regionu,“ říká ředitel společnosti Medtronik pro Českou a Slovenskou republiku Martin Bureš.

Medtronic je vůdčí společnost v oblasti medicínských technologií, které poskytují celoživotní řešení pro osoby postižené chronickými onemocněními. Nabízí produkty, léčebné postupy a služby, které zkvalitňují nebo prodlužují životy milionů lidí. Technologie firmy Medtronic se používají k léčbě a zvládnutí různých stavů, např. srdečních onemocnění, neurologických poruch, vaskulárních onemocnění a diabetu, a každoročně prospějí přibližně 2,5 milionům lidí.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!