Média

100MEGA Distribution a IT Planet nově s PRAM Consulting

Společnost 100MEGA Distribution s.r.o. a IT Planet s.r.o. si od ledna letošního roku vybraly nového partnera pro oblast public relation. Stala se jím společnost PRAM Consulting s.r.o., která bude obě firmy zastupovat na českém trhu. Cílem spolupráce je zejména zvýšení povědomí o společnostech a o distribuovaných produktech včetně vlastních značek osobních PC HAL3000, Libra a dále značek netX a Porte.

„Společnost PRAM Consulting jsme vybrali na základě výběrového řízení, které proběhlo v loňském roce. Pro tuto agenturu jsme se rozhodli také na základě získaných referencí,“ říká Ida Veit, marketingová manažerka 100MEGA Distribution a dodává: „Se společností PRAM Consulting jsme uzavřeli prozatím roční spolupráci, od které očekáváme podporu hlavně našich vlastních značek, ale také dalších distribuovaných produktů.“

„Těší nás vítězství ve výběrovém řízení a svěřená důvěra společnosti 100MEGA Distribution. Výzvou je zvláště komunikace několika brandů vlastněných přímo 100MEGA Distribution a zároveň těch, které 100MEGA Distribution pouze distribuuje. Z těchto důvodů jsme pro klienta sestavili skutečně silný pracovní tým, který povede Karel Kapinus, Account Director PRAM Consulting.“ dodává Patrik Schober, Managing Director PRAM Consulting.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!