Média

Ciszewski Public Relations otevírá svou první pobočku v Praze

Ciszewski Public Relations, PR agentura založená v roce 1994 ve Varšavě, zahájí od 1. října svou činnost v České republice. Otevření pražské zahraniční pobočky společnosti je prvním krokem k rozšíření jejích aktivit v zemích střední Evropy.

Pražská pobočka Ciszewski Public Relations bude první agenturou založenou polskou PR agenturou v zahraničí. Majitelem Ciszewski Public Relations Praha je Ciszewski Public Relations Sp. z o.o. (www.publicrelations.pl). Pražská pobočka bude vystupovat pod značkou mateřské společnosti. Na pozici její ředitelky nastoupí Eva Karasová, která doposud působila jako Account Director v agentuře AC&C Public Relations. Pod jejím vedením se Ciszewski Public Relations Praha bude specializovat zejména na bankovnictví, finance a nové informační technologie.

“Možnost vstupu naší společnosti na zahraniční trhy je pro nás zajímavá přinejmenším ze dvou důvodů: prvním je rozvoj obchodu a druhým ambice. Tento krok je součástí dlouhodobé strategie rozvoje Ciszewski Public Relations Sp. z o.o., která je založena na myšlence vytvoření struktury obchodních entit, včetně zahraničních, které budou mít společný kapitálový základ,” říká Jerzy Ciszewski, předseda obou společností. “Vstup na český trh je pro nás z organizačního hlediska jednodušší než z obchodního. Z tohoto pohledu se může zdát náš záměr obtížnější, protože český trh PR je plně rozvinutý a působí zde mnoho společností, poskytujících služby na vysoké úrovni. O to víc je to ale pro nás výzva,” dodává J. Ciszewski.

Nově založená společnost se bude snažit získat klienty, a to jak české, tak i polské firmy působící na českém trhu. “Zahájili jsme první jednání s našimi potenciálními klienty. Od 1. října začínáme pracovat pro tři české společnosti. Vedeme také jednání s polskými společnostmi, hledajícími nové trhy pro své produkty a služby,“ dodává E. Karasová.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!