Finance

ČSOB v novém sídle

Československá obchodní banka se během dubna oblékla do nového kabátu. Její nové sídlo, moderní budovu v Radlicích, která patří mezi nejekologičtější administrativní objekty v Evropě, otevřela banka slavnostně za podpory agentury Bison & Rose.

„Pro významnou událost, jakou bezpochyby zahájení provozu v novém sídle banky je, jsme připravili pro našeho dlouholetého klienta návrhy originálních pozvánek i informačních panelů a zorganizovali jsme rovněž dva eventy tzv. na klíč,“ prozrazuje Dan Šabík z Bison & Rose. Pro všechny zájemce agentura zprostředkovala prohlídku budovy s hlavním architektem Josefem Pleskotem. „Ve vybraných prostorách sídla jsme pro novináře navíc zorganizovali speciální večerní zábavní a kulturní program. Zajistili jsme hudbu i DJ´s, největší úspěch ale měly koktejly s originálními názvy jako například Bankovní přepadení nebo Falešná bankovka,“ dodává Dan Šabík.

Za centrálu ČSOB se dosud považovala filiálka v ulici Na Příkopě 14 v Praze 1. Do nového sídla se přemístila také většina poboček z centra hlavního města.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!