On-line

MovieZone členem MITONu

Spojením zkušené redakce se zázemím silné skupiny MITON CZ vzešla nová tvář elektronického magazínu MovieZone (www.moviezone.cz), který nabízí unikátní informace ze světa filmu.

Současná redakce nadále pracuje na obsahové stránce a koncepčním rozvoji projektu a MITON CZ zajišťuje finanční a technické zázemí, vedoucí ke zkvalitnění obsahu a propagaci značky. „Skalní fandové MovieZone se však nemusí bát, že by měli přijít o zavedené rubriky “ říká Michal Jirák z MITON CZ a dodává “ Naopak pracujeme na jejich posílení a dokonce připravujeme i zbrusu nové.“

MovieZone vznikl v říjnu roku 2005 jako plnohodnotný filmový magazín, vycházející ze starého projektu jménem TrailerZone. Návštěvníky denně informuje o nejžhavějších filmových novinkách, nahlíží pod pokličku Hollywoodu, upoutává na chystané filmy, recenzuje kinopremiéry i DVD a přináší řady netradičních rubrik, které filmový fanoušek na jiných portálech nenalezne.

„Spojení s MITON CZ je pro nás důležitým krokem k úspěšné budoucnosti. MovieZone je mladý, ale dynamicky se rozvíjející portál, který se díky naší píli, kvalitní podpoře a novému zázemím jistě podaří rozšířit mezi širší vrstvy filmových nadšenců,“ shrnuje Václav Rybář názor redakce.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!