On-line

Nové vydání zpráv na ATLAS.CZ

Nové zpravodajství portálu ATLAS.CZ přináší návštěvníkům komplexní servis. Na hlavní stránce zpráv (zpravy.atlas.cz) jsou zobrazeny všechny nabízené zpravodajské služby pohromadě (domov, svět, sport, ekonomika, Evropská unie). Kromě toho zde uživatelé naleznou přehled článků a informací i z ostatních služeb Atlasu. Zprávy jsou automaticky řazené podle důležitosti, kterou jim přikládají ostatní zpravodajské servery.

Díky přehlednějšímu designu se návštěvník rovněž snadno a rychle dozví jaké bude počasí, a může nahlédnout do televizního programu. Další novinkou na Zprávy.atlas.cz je vyhledávání souvisejících informací, kdy si uživatelé služby mohou nalézt všechny příbuzné zprávy k danému klíčovému slovu nebo události.

Portál ATLAS.CZ plánuje další rozšíření servisu v oblasti zpravodajství, mimo jiné by se zde mohli objevit komentáře a názory k hlavním událostem, ekonomická rubrika by se do budoucna měla více zaměřit na osobní finance a informace pro podnikatele. Kromě zpravodajství se plánuje spuštění řady novinek v oblasti zábavy i v rámci jiných služeb.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!