On-line

Et netera spustila web komplexu Palladium

Společnost ET NETERA, dodavatel e-business řešení, vyrobila a spustila pro společnost European Property Development (EPD) internetovou prezentaci jednoho z nejočekávanějších projektů mezi obchodními komplexy v Praze – Palladium na adrese www.palladiumpraha.cz.

Komerční komplex Palladium, který roste na náměstí Republiky v Praze 1, má být otevřen pro veřejnost na podzim 2007. Díky své lokalitě a nemalé rozloze 115 000 m2, je sledovanou stavbou a internetová prezentace má toto sledování ještě usnadnit. V první fázi se stránky zaměřují především na potenciální nájemce, v další fázi pak zejména na návštěvníky komplexu a širokou veřejnost. Návštěvníci na webu naleznou všechny podstatné informace a mnoho navíc. Jedny interaktivní mapky odhalí rezervované i dosud volné plochy, jiné přiblíží lokalitu a přístup. Počítačem tvořené studie interiérů a exteriérů a video provedou návštěvníka po budoucím objektu. Webová kamera zobrazí stav právě probíhajících prací a prohlédnout si můžete i zrychlené video dosud provedených prací.

Vzhledem k prestiži celého projektu Palladium bylo nutné navrhnout internetovou prezentaci maximálně atraktivně, ale zároveň přehledně, s jasnou navigační strukturou. „Snažili jsme se internetovou prezentaci vyrobit tak, aby zapůsobila na každého návštěvníka stránek, potenciálního nájemníka, ve stejně příjemném a atraktivním duchu, v jakém se ponese i samotné Palladium,“ řekl Ing. Jiří Štěpán, senior business consultant společnosti Et netera.

Martin Nývlt, který byl za projekt odpovědný na straně EPD, je s výsledkem spokojen: „Již několik hodin po spuštění prezentace jsme zaznamenali řadu pozitivních reakcí z řad našich klientů i obchodních partnerů. Denně také prostřednictvím stránek odpovídáme na řadu otázek a poptávek z řad zájemců o pronájem prostor a veřejnosti.“

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!