On-line

Nová www prezentace Komerční banky Bratislava

Koncem března byla spuštěna nová www prezentace Komerční banky Bratislava – dceřiné společnosti Komerční banky na Slovensku, jejímž realizátorem je internetová agentura FG Forrest, a. s.

Hlavním cílem projektu bylo sjednotit design a způsob komunikace Komerční banky Bratislava v prostředí internetu s koncepcí a pojetím layotu internetových projektů mateřské Komerční banky a Société Générale Group. Se sjednocením online komunikace souvisí také trend srozumitelně prezentovat brand a informace o Komerční bance Bratislava.

Zadavatel klade velký důraz na cílovou skupinu uživatelů, kterým tak nové řešení internetových stránek www.koba.sk přinese zjednodušení orientace na internetových stránkách a tedy i přístup k požadovaným informacím.

Důležitou součástí internetového systému je řada www aplikací vyvinutých společností FG Forrest, které uživatelům umožňují přístup k aktuálním údajům banky, jako jsou například kurzovní lístky s měnovou kalkulačkou, součástí nového řešení je také fulltextové vyhledávání či možnost odesílat do banky strukturované dotazy.

Společnost FG Forrest v první polovině uplynulého roku realizovala kompletní řešení internetového portálu mateřské Komerční banky (www.kb.cz), se kterou dlouhodobě spolupracuje již od roku 2001, mj. také např. na přípravě a realizaci internetových kampaní či multimediálních projektů. Realizace www.koba.sk je tedy dalším prohlubováním spolupráce mezi FG Forrest a Komerční bankou. Kromě vytvoření webových stránek bude FG Forrest poskytovat Komerční bance Bratislava komplexní servis od webhostingu přes správu obsahu až po on-line monitoring.

Internetová stránka www.koba.sk je příkladem webu, který akcentuje jednotný design i strukturální řešení prezentace nadnárodní společnosti a nezávisle na lokálním prostředí tak umožňuje bance efektivně komunikovat s klienty. V porovnání s webovými stránkami jiných bank na Slovensku je nové řešení webových stránek Komerční banky Bratislava z hlediska layoutu i způsobu prezentace informací určitě krokem směrem vpřed.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!