Tři týdny před termínem konání 6. ročníku Czech HORECA Summitu registrovali organizátoři již téměř 250 účastníků. Enormní zájem o toto společenské a odborné setkání českého hospitality businessu naznačuje, že letošní summit se pravděpodobně bude vyznačovat historicky nejvyšší účastí.
Velmi potěšitelná je i struktura registrovaných – jednoznačně převažují provozovatelé gastronomických a hotelových zařízení – od velkých hotelových a restauračních sítí až po firmy menší a střední velikosti. Potvrzuje se tak, že mezi provozovateli horeca zařízení prudce roste poptávka po znalostech a informacích, která odráží snahu zkvalitnit služby a lépe je zacílit na měnící se klientelu. Nadprůměrná účast firem z regionů mimo hlavní centra cestovního ruchu současně signalizuje, že se daří plnit programový záměr summitu dokumentovaný sloganem „Cestovní ruch není jen Praha.“
Czech HORECA Summit 2006 se koná 24.10.2006 v kongresovém centru TOP Hotelu Praha. Konference se koná s podporou Ministerstva zahraničních věcí ČR a agentury Czech Tourism a probíhá souběžně s veletrhem HORECA a se soutěží Bohemia Trophée – Sommelier 2006. Organizátory konference Czech Horeca Summit jsou Vysoká škola hotelová v Praze, společnost INCOMA Consult a SOCR ČR, ve spolupráci s podnikatelskými asociacemi NFHR ČR, Unihost a profesními asociacemi kuchařů a cukrářů, barmanů a sommeliérů. Zlatými partnery letošního ročníku jsou společnosti Makro a Bohemia Sekt.
Detailnější informace o Czech HORECA Summit 2006 naleznete na www.horeca21.cz.
– red –