Marketing

Konference HORECA Special 2004: odborný dialog hoteliérů a restauratérů s dodavateli potravin

Vysoká škola hotelová Praha, Národní federace hotelů a restaurací ČR, sdružení HO.RE.KA ČR, UNIHOST a SPOLHOST a poradenská firma INCOMA Consult založily v roce 2001 tradici odborných a společenských setkání majitelů a managerů firem podnikajících na českém gastronomickém a hotelovém trhu. Prvních 3 ročníků konferencí, pořádaných pod názvem HORECA a odborného setkání HORECA Special 2003 se zúčastnilo celkem téměř 2 tisíce restauratérů, hoteliérů a jejich dodavatelů.

Enormní zájem účastníků o tyto konference vedl organizátory nejen k rozhodnutí uspořádat 4.ročník tohoto vrcholového setkání (Czech HORECA Summit 2004, Top Hotel Praha, 3.11.2004), ale i k zahájení příprav specializovaného setkání věnovaného aktuální problematice dodavatelsko – odběratelských vztahů a produktových inovací na HORECA trhu. To se pod názvem HORECA Special 2004 uskuteční dne 2.3.2004 v hotelu Holiday Inn Brno, a to jako součást nového veletržního projektu PROBIZ, realizovaného společností Veletrhy Brno v rámci tradičních potravinářských veletrhů SALIMA.

Konference HORECA Special 2004 bude rozdělena do 2 hlavních částí. Její úvodní blok, moderovaný prof. Jindrou, rektorem Vysoké školy hotelové Praha, bude diskutovat perspektivy hotelového a restauračního trhu po vstupu ČR do Evropské unie. K tomuto tématu vystoupí zástupci všech hlavních typů firem operujících na HORECA trhu. Názory provozovatelů pohostinských zařízení představí Jan Pýcha, generální ředitel stylového restaurantu Tvrz z Průhonic u Prahy. Za dodavatelskou sféru budou referovat Jiří Imrýšek, obchodní ředitel společnosti STAROBRNO a Karel Matějka, manager portfolia komerčních produktů firmy Procter & Gamble. Pohled největšího velkoobchodu bude reprezentovat Stanislav Sekyra, šéf nákupu čerstvých potravin firmy MAKRO Cash & Carry ČR.

Druhý programový blok bude věnován dodavatelům gastronomie a uvede jej analýza dodavatelské a distribuční struktury českého trhu, prezentovaná Kateřinou Bartošovou, analytičkou INCOMA Research. Požadavky gastronomické sítě na dodavatele ve svém vystoupení zrekapituluje Petr Olbrich, obchodní ředitel BAKARE – Gastroservis. Konference bude zakončena diskusí, ve které se zúčastní všichni referující.

Novinky z přípravy konference jsou průběžně publikovány na serveru www.horeca21.cz. Zde je také k dispozici úplný program konference a on-line přihláška.

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!