Kempinski Hotel Hybernská Prague, jeden z předních pražských pětihvězdičkových luxusních hotelů, zahájí ve čtvrtek 31. května 2012 svůj tradiční koncept „Letních Barbecue” a současně představí nové růžové víno, které bylo vyrobeno exkluzivně pro hotel Kempinski v Praze.
Od čtvrtka 31. května budou populární Kempinski Barbecue nabízet „all you can eat” menu, jež bude obsahovat ten nejlepší výběr z předkrmů, salátů, vysoce kvalitního masa a vedlejších chodů. Menu, které speciálně navrhl Marek Fichtner, šéfkuchař hotelu Kempinski, budou vhodně doplňovat dezerty od vrchní cukrářky hotelu, Karolíny Kocincové. Hotelový DJ Marwin Shamma navíc obohatí večerní atmosféru svým znamenitým výběrem lounge hudby.
Za pouhých 890 Kč na osobu si hosté mohou vychutnat neomezenou konzumaci široké nabídky pokrmů, jako je například roláda z uzeného lososa s pepřovým brie a confitem z červené cibule, zelené mušle marinované v chili-rajčatovém džemu ochuceným Sambucou, grilovaný steak z mečouna marinovaný v koriandru a jalovci, kuřecí Tandori Tika špíz, a mnoho dalších pochoutek. Budou mít také možnost sestavit si svůj vlastní burger nebo uspořádat skupinové barbecue (minimálně 20 osob) obohacené o další doplňky a služby, včetně uzeného selátka či koutku na výrobu cukrové vaty.
Kromě zahájení prvního barbecue této sezóny hotel zároveň představí i své jedinečné Kempinski Rosé 2011, nové polosuché růžové víno, které bylo pro hotel exkluzivně vyrobeno ve vinařství Dobrá Vinice a které může být zakoupeno pouze v hotelu Kempinski Hybernská Prague. Tato mimořádná limitovaná edice 500 lahví doplní výběr vín hotelu Kempinski, který čítá více než 150 vysoce kvalitních vín z celého světa.
Peter Knoll, generální ředitel hotelu Kempinski Hybernská Prague, k tradičnímu Kempinski konceptu Letního Barbecue uvedl: „V rámci naší kulinářské nabídky se vždy snažíme nabídnout našim hostům něco jiného a vzrušujícího. Náš skvělý šéfkuchař Marek Fichtner vždy sestaví úžasné Barbecue menu, které je stejně jako všechny naše zahradní akce velmi populární nejen mezi našimi hotelovými hosty, ale i mezi návštěvníky restaurace. Nápad představit vlastní víno tak dokonale zapadá do našeho dlouhodobého plánu nabízet vždy něco trochu odlišného, a již nyní se nám dostává velmi pozitivních ohlasů od našich stálých zákazníků.“
Kempinski Letní Barbecue bude probíhat každý čtvrtek od 18.00 do 22.00 hodin a potrvá od 31. května do 27. září 2012. 32.
– red –