Léto je tady a k němu patří i grilování. Albert je na něj opět perfektně připraven. Nejenže se stal partnerem kulinářského pořadu Rozpal to, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem, ale také připravil speciální nabídku mas na grilování a dalšího potřebného vybavení. Inspiraci na zajímavé recepty pak zákazníci najdou v oblíbeném magazínu Albert v kuchyni.
„Grilovací sezóně se intenzivně věnujeme každý rok a vždy se snažíme pro naše zákazníky připravit atraktivní nabídku. Vzhledem k tomu, že pro většinu z nás je grilování spojeno s masem, připravujeme pro zákazníky novinky, aby mohli vyzkoušet i něco jiného než tradiční úpravy. Letos se jedná o marinovaná masa označená logem partnerského pořadu Rozpal to, šéfe!,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.
„Se současným trendem, kdy má stále více zákazníků chuť experimentovat v kuchyni, souvisí i vzrůstající obliba pořadů o vaření. Kromě toho vznikají nové blogy o vaření a festivaly zaměřené na jídlo, kde lidé hledají inspiraci. Tu mohou mimo jiné najít také v našem zákaznickém časopisu Albert v kuchyni, ale také na webu albert.cz. Ten funguje jako interaktivní kuchařka a zároveň na něm probíhá škola vaření se Zdeňkem Pohlreichem,“ dodává Dagmar Krausová.