Public relations

Rubikon PR navázal spolupráci s IdeaSense

Agentura Rubikon PR se nově stará o komunikaci společnosti IdeaSense, která klientům pomáhá inovovat produkty, služby a business modely prostřednictvím své metody Inovačních farem®.

Rubikon PR bude IdeaSense zajišťovat komunikaci s médii, cílem spolupráce je zviditelnění aktivit společnosti na trhu a oslovení české veřejnosti v rámci tématu inovací.

“Rubikon PR jsme si vybrali, protože se v našem oboru velmi dobře orientují a rozumí problematice inovací ve velkých firmách, pro které pracujeme,” říká Kateřina Ailová, spoluzakladatelka IdeaSense.

“IdeaSense pro nás představuje zajímavou výzvu. Jako jedna z mála firem se u nás zabývá oblastí inovací za využití Human Centered Design, jako jediní v ČR pak využívají prediktivních trhů v tvorbě inovací a výzkumu trhu. Tím se IdeaSense odlišuje a je jedinečná nejen pro odborníky, ale také pro širokou veřejnost. Jsme proto velmi rádi, že si vybrali právě nás a těšíme se na novou, přínosnou spolupráci,” dodává Šimon Rákosník, Managing Partner v agentuře Rubikon PR.

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!