Marketing

Do Centra Černý Most přichází invaze robotů

Budoucnost je velmi často spojována s roboty. Věrní zákazníci Centra Černý Most však dostanou jedinečnou příležitost se s nimi setkat už nyní, konkrétně v období od 11. do 19. března.

Do neuvěřitelného světa robotů mohou zdarma nahlédnout všichni stávající členové věrnostního programu, avšak ani ostatní nemusí přijít zkrátka. Stačí si jen bezplatně stáhnout aplikaci Centra Černý Most do chytrého telefonu, několika kliknutími se stát novým členem a využívat všechny výhody programu.

Sci-fi akce se uskuteční v prostorách před prodejnou New Yorker. Tři malí NAO roboti předvedou své taneční umění v synchronizované show. Během pauzy mezi vystoupeními si s nimi návštěvníci centra mohou popovídat a zjistit, že vše je řízeno pouze myslí robotů. Je také všeobecně známé, že postavičky s umělou inteligencí často dokáží činnosti zvládat lépe než člověk. Návštěvníky centra o tom přesvědčí robot KUKA, který je talentovaný malíř a zvládne namalovat věrohodný portrét za pouhých pár minut. Součástí připravovaného světa je také mini džungle, kde žije hyperrealistický dinosauří robot PLÉO se svými kamarády.

ccm_roboti

V rámci doprovodného workshopu budou mít zájemci jedinečnou příležitost vyzkoušet si práci s 3D perem a přesvědčit se, že kreslení do vzduchu není pouhou utopií. Svůj výtvor si pak budou moct odnést domů.

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!