Expanze Centra Chodov úspěšně pokračuje. Jeho kompletní zprovoznění je sice naplánováno až na podzim tohoto roku, ale již nyní se mohou návštěvníci připravovat na malou ochutnávku v podobě moderní restaurační části Grand Kitchen.
Ve středu 29. března bude otevřena relokovaná a rozšířená restaurační zóna, která uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Na své si přijdou nejen milovníci pořádného kusu masa, ale také vegetariáni a vegani. Zákazníci zde naleznou fastfoodové řetězce, bistra reprezentující kuchyně z celého světa, ale také vyhlášené cukrárny, kavárny či klasické restaurace vhodné i pro večerní posezení s přáteli nebo kolegy. Celá zóna navíc nabídne vysoký standard stolování – jídlo bude servírováno výhradně z porcelánového nádobí, k dispozici budou různé typy nábytku, stylové osvětlení či originální dekorace. Její součástí bude také speciální rodinná zóna s dětským koutkem a programem pro děti. Ostatní návštěvníci se pak mohou těšit na rozmanité večerní programy a animace. Každý první čtvrtek v měsíci se například v prostorách nové restaurační zóny budou konat Stand Up Comedy.
Vedle stávajících nájemců svou pobočku představí také nové značky jako například trendové street-foodové bistro Spicymama, indický Bombay Express či vyhlášená „all you can eat restaurace“ Makakiko nabízející speciality zejména japonské, ale i korejské, čínské a thajské kuchyně. Ti, kteří neholdují exotice, jistě ocení podniky s všeříkajícím názvem – Ryby & Chips, Tom’s burger nebo originální The PUB, kde je možné si u jednoho ze stolů vybavených samoobslužným výčepem natočit nepasterizované pivo z tanků. Pro vyznavače „živé“ stravy je připraveno bistro bistRAWveg, jež sází na čerstvé suroviny zpracované při teplotě do 42°C.