Prémiové těstoviny ve varných sáčcích, které nedávno uvedla na trh jako horkou novinku značka Lagris, zvítězily v prestižní nezávislé soutěži Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2011 v kategorii Těstoviny, luštěniny a rýže. Vedle toho také získaly cenu poroty za nejvíce inovativní produkt v oblasti rychloobrátkového zboží. O vítězství prémiových těstovin Lagris ve varných sáčcích rozhodli samotní čeští spotřebitelé, kteří je označili za nejlepší a nejoblíbenější mezi přílohami v nezávislém průzkumu realizovaném společností STEM/MARK na reprezentativním vzorku 3 000 respondentů z celé ČR.
Prémiové těstoviny ve varných sáčcích (340 g), nabízí Lagris od loňského podzimu. Ve varných sáčcích Lagris nabízí tři druhy těstovin – penne, fusilli a chifferi. Produktovou řadu nových exkluzivních těstovin Lagris doplňují těstoviny sypané v 500 g balení – k dostání chifferi (kolena), fusilli (vřetena), farfalle (mašle) a spaghetti.
„Vzhledem ke stoupající oblibě těstovin, které spolu se zeleninou, luštěninami, ovocem a dobrým olivovým olejem tvoří základ v poslední době stále populárnější a vyhledávanější zdravé výživy, jsme se rozhodli přinést na český trh absolutní inovaci, něco, co tu ještě nikdy nebylo – těstoviny ve varných sáčcích. Ukázalo se, že to byl krok správným směrem,“ vysvětluje Petra Borová, ředitelka marketingu potravinářské společnosti Podravka – Lagris, a.s.
Prémiové těstoviny Lagris se vyrábí ze 100 % semoliny (speciální druh mouky z tvrdozrnné pšenice – Triticum durum). Těstoviny z této mouky mají vyšší výživové hodnoty, zasytí na delší dobu, jsou chutnější, nerozvářejí se a nelepí. Ocení je tedy nejen gurmeti, ale snad každá hospodyňka.
-red-