Služby

Datart začal ke zboží prodávat online i služby

Přímo k výrobku, který si zákazník na e-shopu www.datart.cz koupí, si může přehledně online přiobjednat i doprovodné služby. Patří mezi ně především možnost doručení zboží v den nákupu, prodloužená záruka, instalace vestavných spotřebičů či plochých televizorů na zeď, pojištění výrobků, záruka bleskové výměny nebo třeba odvoz a ekologická likvidace starého spotřebiče.

Kromě toho společnost Et netera připravila pro DATART i řešení prodeje softwaru. Zákazníci si tak mohou zakoupit a rovnou stáhnout například antivirový program či program na vytvoření zálohy souborů z počítače. Software lze pořídit i offline na prodejně. Zákazník si v takovém případě zakoupí plastovou kartičku s přístupovými daty a software si posléze stáhne v pohodlí doma.

Další aplikací, kterou Et netera pro DATART vyvinula, je tzv. Wizard neboli Průvodce nákupem notebooku. Tento průvodce pomocí několika otázek zjistí způsob a míru využití notebooku konkrétním zákazníkem a doporučí pak individuálně nejvhodnější produkty a konfigurace.

„Všechny tyto změny jsou součástí kontinuálního vylepšování služeb jednoho z nejúspěšnějších e-shopů v ČR,“ řekl Vladimír Beran, project manager společnosti Et netera a.s.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!