Služby

Česká Republika je první evropskou zemí se službou Rest and Shop!

Od června letošního roku Rest and Shop zahajuje poskytování nové shopping služby v České Republice a jako první v rámci Evropy. V prestižních hotelích a restauracích jako jsou Marriott, Crowne Plaza, BestWestern, KINGS COURT a další tato služba postupně propojí ročně odhadem 2,2 miliony zákazníků s produkty značek MONTBLANC, GUCCI, VERSACE, PRADA aj.

Rest and Shop je exkluzivní služba, která hostům pečlivě vybraných hotelů a restaurací umožňuje zakoupit značkové výrobky přímo v těchto partnerských zařízeních. Služba je navíc doplněna o víceúrovňový věrnostní program, jehož systém je založený na získání a opětovném návratu hosta na dané místo. „Předpokládáme, že Rest and Shop pomůže zvýšit obrat hotelů a restaurací až o 20 %. Služba není přitom závislá na nových investicích partnerů,“ vysvětluje Alexandr Herda, Vice President Europe společnosti Rest and Shop.

Prvním z hotelů s uvedenou službou Rest and Shop je Crowne Plaza ze sítě InterContinental Hotels Group, která je největší hotelovým řetězcem na světě. Celkový počet hotelů a restaurací v České republice, které se stanou součástí sítě Rest and Shop, bude podle předběžných odhadů maximálně 10 až 15%. Exkluzivitu služby navíc podtrhuje fakt, že vybrané hotely a restaurace musí odpovídat přísným kvalitativním požadavkům. Důležitým kritériem výběru partnerů je rovněž geografická restrikce – ve vytipovaných oblastech, kde je například 20 hotelů nebo restaurací, budou pro Rest and Shop vybrány nejvýše 4 provozovny.

Současně Rest and Shop vytváří skupinu hostů, kteří se do těchto hotelů a restaurací budou vracet. Motivace k návratu je založena získáním dárkových šeků za každý nákup. Zcela unikátní je i Corporate Bookers Club, který motivuje 600 nejsilnějších společností k aktivnímu využívání služeb partnerů Rest and Shop v rámci segmentu HORECA .

Služba má za cíl pozitivně podpořit obsazenost domácích hotelů a restaurací a příznivě ovlivňovat situaci na trhu“ shodující se s vedením Rest and Shop p. Ulf Landeberg, generální ředitel Crowne Plaza Prague Castle a p. Václav Stárek, generální sekretář Asociace hotelů a restaurací České republiky.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!