Obchod

Cílené budování vztahů se zákazníky přineslo ovoce

Společnost Henkel získala cenu za dokonalost při inovacích a individualizaci dodavatelských řetězců v oblasti pracích a čisticích prostředků za rok 2009 (Award for Excellence in Supply Chain). Cenu udělila mezinárodní konzultační společnost Boston Strategies International, která provedla hloubkovou porovnávací studii světových dodavatelských řetězců z celého světa.

„Fungování dodavatelského řetězce se stalo významným faktorem, kterým se můžeme odlišit od konkurence v oblasti rychloobrátkového zboží,“ podotýká dr. Dirk Holbach, korporátní viceprezident pro celosvětový provoz dodavatelských řetězců. „Náš program transformace celosvětových dodavatelských řetězců nám umožňuje poskytovat lepší služby a více se zaměřit na zákazníky. Tato cena je pro nás tudíž velkou poctou.“

Ceny byly udělovány ve třech průmyslových kategoriích: ropa, plyn a petrochemický průmysl, zpracovatelská odvětví a obecný průmysl. V rámci každé z nich byli na základě procesů a funkčnosti dodavatelských řetězců vybráni vítězové čtyř oblastí: řízení nákladů, spolehlivost, spokojenost zákazníků a inovace. Vítězové si ceny převzali 18. října na slavnostním předávaní cen v Dubaji.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!