Finance

Prázdniny s Poštovní spořitelnou začínají

Film Zdeňka a Jana Svěrákových Vratné lahve figurují v oficiální soutěži 42. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Poštovní spořitelna jako generální partner filmu tím odstartuje své letní aktivity, které se ani zdaleka netýkají jen filmu. Projekce Vratných lahví je připravena na čtvrtek a pátek. „Jsme rádi, že jsme podpořili film, který sbírá samé úspěchy. Po dosažení miliontého návštěvníka věřím, že se mu bude dařit i v konkurenci snímků ve Varech,“ podporuje film Martin Orság z marketingu Poštovní spořitelny.

Nedávná kampaň Města sobě spojená s Vratnými lahvemi, kdy lidé mohli podpořit projekty na zlepšení svých sídel, přinesla příspěvek PS v celkové hodnotě téměř 250 tisíc korun. „Během kampaně také zájemci v rámci jedné ze soutěží vypustili balónky se vzkazy. Již čtyři z nich se nám vrátily a my během léta vyhodnotíme, který doletěl nejdále, a odměníme výherce letem v balónu,“ doplňuje Orság.

Poštovní spořitelna již také předala první šeky s odměnou zástupcům vybraných projektů v jednotlivých městech. Na snímku dole vidíte příspěvek pro Kojenecký ústav v Kyjově.

V rámci filmového léta s Poštovní spořitelnou jistě stojí za zmínku také Kinematograf bratří Čadíků, který již křižuje republiku. Více informací najdete na i-space.

Poštovní spořitelna ale nepodporuje jen filmy. Na sklonku prázdnin mohou zájemci vyrazit na finále České rockové ligy v Olšanech u Šumperka – více na i-space. Poštovní spořitelna je také titulárním partnerem akce Yachting s Poštovní spořitelnou.

-red-

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!