ICT

Siemens převzal telekomunikační infrastrukturu společnosti Audi

Společnost Audi AG zadala společnosti Siemens zakázku na nové telekomunikační vybavení svých poboček v Ingolstadtu a Neckarsulmu, a dále pak továrny v maďarském Györu.

V budoucnu se Siemens postará o provoz celé firemní telekomunikační struktury, zároveň s tím dojde ke standardizaci a restrukturalizaci technologie. Siemens tak převede celou síť včetně digitálních přístrojů na produkty systému HiPath. S tímto inovativním provozním modelem bude mít Audi k dispozici nejmodernější telekomunikační strukturu a nebude nucena starat se o investice, provoz a údržbu.

Zakázka zahrnuje standardizaci celé telekomunikační infrastruktury ve všech sídlech společnosti Audi a nahrazení stávajících řešení produkty systému HiPath společnosti Siemens. Nová telekomunikační architektura je založena na Real-Time IP systému HiPath 4000 pro velké podnikové sítě. Nová konfigurace také obsahuje aplikace pro CTI (Computer Telephony Integration) a Unified Messaging a nahrazení všech stávajících telefonních přístrojů telefony optiPoint. Siemens dále zřídí centrální kontaktní centrum na bázi HiPath ProCenter, které bude dimenzováno pro 120 současně pracujících agentů. Továrna v Neckarsulmu bude navíc vybavena nejmodernějším systémem DECT s 500 základnovými stanicemi pro 1000 přístrojů.

Faktorem, který rozhodl ve prospěch firmy Siemens, byla nabídka inovativní hostované služby. V praxi to znamená, že Siemens bude v rámci outsourcingové smlouvy provozovat, udržovat a inovovat kompletní telekomunikační prostředí. Společnost Audi tak získává nejmodernější telekomunikační infrastrukturu, aniž by sama musela dále investovat či rozhodovat, a může se tak plně věnovat své hlavní činnosti. Díky transparentnímu katalogu služeb společnosti Siemens lze všechny budoucí výdaje jednoduše vypočítat.

Audi získává ve společnosti Siemens kompetentního technologického a servisního partnera s bohatými zkušenostmi z podobně komplexních projektů v automobilovém průmyslu. Siemens je schopen dodat všechny nezbytné komponenty a služby z jednoho zdroje, včetně bezpečnostních řešení.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!