ICT

NextiraOne propojuje AIG Europe s pomocí IP telefonie

Společnost NextiraOne rozšířila partnerství s předním britským poskytovatelem pojišťovacích služeb AIG Europe, když v rámci kontraktu v hodnotě 500 000 euro upgraduje firemní síť mezi jednotlivými pobočkami na bázi technologie IP telefonie. Nová spolupráce umožní společnosti AIG Europe využívat hovory zdarma přes IP linky mezi jednotlivými pracovišti ve Velké Británii, dále využívat centralizované aplikace, obsluhu hovorů, jejich vyúčtování a správu sítě.

Společnost NextiraOne instalovala řešení Alcatel OmniPCX Enterprise, které zpřístupňuje technologii IP telefonie na každou pobočku společnosti. To znamená, že hovory mezi jakýmikoliv pracovišti mohou být realizovány bez poplatků přes novou vzdálenou MPLS síť, což významně redukuje provozní výdaje společnosti. Pro upgradování osmi pracovišť a jejich propojení s centrálou byly použity LAN přepínače Catalyst 3750 od Cisco Systems. NextiraOne rovněž implementovala firewally pro vyšší úroveň síťové bezpečnosti.

Hlasová pošta a telefonní aktivity mohou nyní být řízeny centrálně, což dává IT manažerům mnohem lepší přehled o provozu na síti. Budou schopni efektivně řídit provoz, provádět změny a lépe reagovat na bezpečnostní hrozby a aktuální požadavky na provoz. Dalších provozních úspor bylo dosaženo centralizací obsluhy příchozích hovorů směrovaných nyní na jedinou skupinu operátorů.

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!