ICT

Et netera je mezi 500. nejrychleji rostoucími technologickými firmami

Společnost Et netera s.r.o., přední český dodavatel e-business řešení, se umístila na 152. místě v soutěži Deloitte Technology Fast500 nejrychleji rostoucích firem EMEA (Evropy, Afriky a Středního východu). Slavnostního předání se včera, 19. ledna v sídle společnosti Deloitte, zúčastnil spolumajitel společnosti, Ing. Martin Holečko.

Do Fast500 se ET NETERA kvalifikovala přímo ze soutěže Fast50 (Region střední a východní Evropy), ve které obsadila 7. místo (3. místo v ČR) s růstem tržeb 658% za posledních 5 let. Umístění ve Fast500 dosáhla Et netera již podruhé od svého vzniku v roce 1997.

„V moři spíše negativních informací o stavu a směřování naší ekonomiky je zpráva o úspěších českých technologických firem vpravdě osvěžující kapkou. Je vidět, že i přes všechny překážky jsou české firmy sto konkurovat vyspělým evropským ekonomikám,“ řekl Martin Holečko.

Ve Fast500 se umístilo, kromě společnosti Et netera, dalších 6 českých firem. Aliatel (82. místo), Logos (83. místo), Lundegaard (204. místo), Karneval Media (404. místo) a Digital Media Production (407. místo).

– red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!