ICT

Vltava.cz: prodáno 500 ks nového Jarka Nohavici ještě před jeho vydáním

Internetový obchodní dům Vltava.cz hlásí ojedinělou událost. Prodal 500 kusů nového CD Jaromíra Nohavici ještě před jeho vydáním. Deska „Babylon“, kterou zatím ještě nikdo neslyšel, tak nakročila směrem k největšímu bestselleru letošního roku.

Se zařazením nového alba „Babylon“ od Jaromíra Nohavici do prodeje před jeho vydáním Vltava.cz neotálela, byla pouze otázka, kolik získá předprodejních objednávek. Nakonec se překročily naše smělé odhady.

„Systém předobjednávek, tedy objednávek na tituly, které se teprve připravují k prodeji, jsme zavedli už koncem loňského roku,“ upozorňuje Petr Král, marketingový manažer obchodu Vltava.cz a dodává: „Až v letošním roce se jim ale věnujeme důsledně a ohlas začíná být mimořádný. Trend směřuje k tomu, že budeme dosahovat v předobjednávkách u těch velkých hitů prodeje až 1000 kusů od jednoho titulu.“ „Nové CD Jaromíra Nohavici jsme podpořili širokou reklamou na internetu, i tak ale bylo pro nás celkové číslo velmi příjemným překvapením,“ říká Jiří Fidler, hudební redaktor obchodu a doplňuje: „Očekáváme, že do konce roku překročí prodej tohoto titulu vysoce hranici 1000 kusů.“

Internetový obchodní dům Vltava.cz (www.vltava.cz) je nejstarším českým internetovým obchodem. V prodeji knih, hudby a filmů patří mezi největší obchodní domy v ČR vůbec. Kromě těchto komodit nabízí Vltava.cz svým zákazníkům také elektroniku, spotřební zboží, počítačové a stolní hry a kosmetiku. Do obchodního domu Vltava.cz vstupuje zhruba každé čtyři vteřiny zákazník; obchod realizuje měsíčně více než 10 000 objednávek, které vybavuje převážně z vlastního logistického centra, disponujícího několika desítkami tisíc položek zboží.

-red –

Čtěte také

Žaluzie, rolety, markýzy
Rolety, markýzy, žaluzie a další stínění dodá www.climastyl.cz!